Kilo Kontrolünde 3 Boyutlu Yaklaşım Ne Demek?

Kilo Kontrolünde 3 Boyutlu Yaklaşım Ne Demek?

Kilo almamıza sebep olan etkenler kişiden kişiye farklılık gösterir. Eğer herhangi bir sağlık probleminiz yoksa kilo kontrolüne 3 boyutlu yaklaştığımızda birçok etkenin önüne geçmiş oluyoruz.

1.Boyut: Sağlıklı bağırsak

Son yıllarda en fazla duyduğumuz konuların başında geliyor, “ikinci beyin:bağırsak” ya da “bağırsak sağlıklı ise beden sağlıklı” gibi söylemler. Kilo kontrolünde de aslında başrol bağırsaklarımızda. Çünkü yapılan bilimsel çalışmalar göstermiş ki, bağırsaklarda bulunan zararlı bakteriler arttıkça kişi kilo almaya başlıyor. Çünkü bu bakteriler şeker ile besleniyor ve acıktıklarında beynimize “açız” sinyali gönderiyorlar. Biz de bu sinyali alınca “canım tatlı çekti” ya da “canım börek çekti” diyor etrafımıza bakınmaya başlıyoruz. Damak zevkimize uygun bulduğumuz ile şekerli gıdayı yiyoruz. Böylece iştah artışı ve kilo alımı kısır bir döngüye giriyor. İşte bu sebeple biz bağırsaklardaki zararlı bakterileri azaltır yararlı bakterileri artırırsak bu şeker isteğinin ve buna bağlı iştah artışının önüne geçmiş oluyoruz. Çünkü yararlı bakteriler, lif ile besleniyor. Bu da salata demek bol sebze demek. N-Slimbox içinde bulunan formüllerden ilki bu nedenle bir probiyotik karışımı. Özellikle kilo kontrolüne etki eden bakteri suşlarından seçilen karışım her geçen gün bağırsak florasını yararlı bakteriler lehine iyileştiriyor ve gittikçe azalan bir iştah sağlıyor.

2.Depo yağların yakılması

“Kilo veriyorum ama bu karnım gitmiyor!” ya da “Kilo veriyorum ama basenlerim incelmiyor” deriz ya bazen. İşte bu şekilde vücudumuzda erimesi zor olan depo yağlar, beslenmemize sağlıklı yağlar eklediğimizde erimeye başlıyor. N-Slimbox  içindeki ikinci formülde de bu sağlıklı yağlardan, Aspir yağı ve Nar Çekirdeği Yağı bulunmaktadır. Bu yağlar içerdikleri zengin doymamış yağ asitleri ile depo yağların yakılmasını destekler. Kilo verirken aynı zamanda bu bölgelerden inceldiğimizi de fark ederiz.

3.İştah kontrolü

“O diyet listesine uyabilsem zaten zayıflarım” en fazla dile getirilen şikayetlerden biridir. Aslında iştah kontrolünün bağırsakta başladığından bahsettik. Bağırsaktaki zararlı bakterileri azalttıktan sonra bir de kan şekerimizdeki dalgalanmalardan dolayı oluşan iştahı kontrol altına alırsak bu sefer günlük kalori ihtiyacımızı kısıtlayabilmeye başlarız. N-Slimbox içindeki 3.formül işte bu amaçla bir araya getirilen bitkisel toz ekstrelerden oluşmuştur. Çin tarçını kabuğu, Dut yaprağı ekstresi ve Nar meyve kabuğu. Bu formül bizim diyet listelerine ya da en azından karbonhidrat ve şeker kısıtlamalarımıza daha kolay uyum sağlamamıza destek olmaktadır.

Bu nedenlerle, kilo alımına sebep olan etkenlerin her biri için ayrı ayrı geliştirilmiş üç ayrı formül N-Slimbox’ta bir araya gelmiştir.

Kilo kontrolüne 3 boyutlu yaklaşım, zayıflama yolculuğumuzda bizi daha kolay başarıya ulaştırır.